Vinden & VERBINDEN van VAKMENSEN.

DE RECRUITMENT BOOSTER.

Sourcing-as-a-Service.


Vinden & VERBINDEN van VAKMENSEN.

DE RECRUITMENT BOOSTER.

Sourcing-as-a-Service.

 

De Recruitment Booster.

Sourcing-as-a-Service.

Een groot deel van de latente baanzoekers bereik je niet voldoende met recruitmentmarketing. Met onze Sourcing-as-a-Service geven wij jouw Recruitment een Boost. Wij Vinden & Verbinden kandidaten voor jouw lastige Vacature of je Talent Pool, door middel van Social Searching gekoppeld met diepgaande kennis van jouw organisatie, het functiegebied, de doelgroep en de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend gebruiken onze SuperSourcers de beste technieken en instrumenten, maar ze zijn vooral persoonlijk en vakkundig in hun benadering. Doelgericht en overtuigend. Via Sourcing-as-a-Service ondersteunen wij op flexibele basis bij de invulling van moeilijk vervulbare vacatures. Onze SuperSourcers Vinden & Verbinden VakMensen.

Sourcing-as-a-Service:

  • Single Sourcing | Vinden & Verbinden voor 1 Vacature. Alleen nog Onboarden.
  • SuperSourcer-on-Site | De Recruitment Booster | Vanaf 10 Vacatures.

Gratis GroeiDag

Tijdens deze dag creëren wij Samen een Maatwerk Recruitment-Actie-Plan. We beschrijven jouw Unieke Verhaal en bedenken de Recruitment Acties die nodig zijn om de gestelde Recruitment Doelen te behalen.

Reserveer je Gratis GroeiDag

Heb je nog een Vraag of wil je even Sparren over je Recruitment uitdaging? Wil je meer weten hoe wij Vinden & Verbinden?

Bel me op 0475-769195 of mail via patrick@golimburg.nl.