De Recruitment Booster

Vinden & Verbinden van VakMensen.

Samen met SuperSourcers.


De Recruitment Booster

Vinden & Verbinden van VakMensen.

Samen met SuperSourcers.

 

De Recruitment Booster

Een groot deel van de latente baanzoekers bereik je niet voldoende met RecruitmentMarketing. Onze SuperSourcers geven jouw Recruitment een Boost. Wij Vinden & Verbinden VakMensen voor jouw lastige Vacatures of TalentPool, door middel van SocialSearching, gekoppeld met diepgaande kennis van jouw organisatie, het functiegebied, de doelgroep en de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend gebruiken onze SuperSourcers de beste technieken en instrumenten, maar ze zijn vooral persoonlijk en vakkundig in hun benadering. Doelgericht en overtuigend. Wij ondersteunen het Recruitment Team op flexibele basis bij de invulling van moeilijk vervulbare vacatures. Onze SuperSourcers Vinden & Verbinden VakMensen.

Gratis GroeiDag

Tijdens deze dag creëren wij samen een Maatwerk Recruitment-Actie-Plan. We bedenken de recruitment acties die nodig zijn om de juiste VakMensen te Vinden & Verbinden met jullie organisatie.

Reserveer je Gratis GroeiDag

 

Heb je nog een Vraag of wil je even Sparren over je Recruitment uitdaging? Wil je meer weten hoe wij VakMensen Vinden & Verbinden of over De Recruitment Booster?

Bel me op 0683255692 of mail via patrick@golimburg.nl.

Groet, Patrick Swinkels